Nuotoliniame seminare sėkmingai aptartas tyrimų ir inovacijų vaidmuo maisto saugos srityje

Š.m. lapkričio 4 d. Lietuvos mokslo ryšių biuras LINO kartu su Čekijos mokslo ryšių biuru CZELO suorganizavo nuotolinį seminarą „Koks yra tyrimų ir inovacijų vaidmuo maisto saugos srityje?“. Renginyje pranešimus skaitė  EIT Food, KTU Kauno technologijos universitetas, EU Science Hub – Joint Research Centre, Mendel University in Brno, Mimica atstovai.

Renginio pradžioje visus susirinkusius svečius pasveikino Lietuvos Ambasadorius Simonas Šatūnas, kuris užakcentavo maisto saugos bei kokybės, maisto švaistymo ir su tuo susijusių klausimų svarbą Europos Sąjungos politikai.

Nuotoliniame seminare dalyvavo daugiau kaip 50 dalyvių iš Lietuvos ir Čekijos institucijų.

Kviečiame peržiūrėti renginio pristatymus, o iškylus klausimams kreipkitės į LINO komandą, pasiryžusią nuolatos padėti ir išspręsti Jūsų rūpimas problemas!

O kas ieškote daugiau informacijos, taip pat kviečiame išbandyti virtualius EIT mokymus apie maisto saugą

Įdomių faktų apie maisto sistemas, maisto kokybę ir švaistymą galite rasti čia.

Dalintis per...